Torn dels més petits en les Jornades Escolars de natació a Mataró

La Piscina Municipal de Mataró ha tornat a acollir les Jornades Escolars de natació de la Federació ACELLSpecial Olympics Catalunya amb 100 esportistes amb discapacitat intel·lectual .

Les Jornades Escolars estan destinades a joves esportistes amb discapacitat intel·lectual en edat escolar, en el nostre cas l’edat compresa és dels 8 a 20 anys. Els centres escolars que hi han participat són el CEE Les Aigües de Mataró; Club Alba de Tàrrega; CEE Ramón Suriñach de Ripoll; Club Crespi-Esport de Terrassa; Club Moragas/Fundació Ampans de Manresa i CEE Montserrat Montero de Granollers.

Els joves esportistes han competit en 50m i 25m crol, 25m lliures sense estil i 25m flotació, totes les sèries estan adaptades segons els nivells dels esportistes. Els 100 participants han tingut el suport dels seus companys i familiars que han estat a les graderies animant sense parar per donar-los un cop de mà per tal d’arribar a la meta.

Tot l’esforç i cansament dels nedadors s’ha esvaït quan han rebut la seva medalla de la mà de les autoritats presents com el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Pere Galvany; el vicepresident de la Federació ACELL i membre de la junta de Special Olympics Catalunya, Joan Lluís Monteys; vicepresident de la Federació ACELL, Toni Garrich, i Pere Prat, membre també de la junta de l’ACELL. Tots i totes reben el seu premi, ja que segons el nostre lema TOTS SOM CAMPIONS!.

La voluntat és que els nens i nenes es motivin a entrenar i adquireixin els hàbits de l’exercici físic des de ben menuts. No només volem fomentar la pràctica esportiva sinó també volem que els esportistes aprenguin els valors socials, d’amistat i companyonia. Des de fa més de 20 anys que fomentem esdeveniments esportius com aquests ja que per a tots ells és una injecció enorme d’autoestima. Primer  va ser el bàsquet i futbol, i més endavant ja vam impulsar l’atletisme i la natació.

Totes les imatges AQUÍ!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes