La població d’Onda a Castelló va acollir l’ “Open Navidad de Deporte Adaptado” de natació organitzat pel centre Adaponda. Just abans de les vacances nadalenques, un grup de 8 nedadors de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL van participar en aquest torneig, juntament amb esportistes provinents de la resta de l’estat com Múrcia, Elx o Alacant.

El campionat va constar de 52 sèries i la majoria de proves van ser de 50m i 100m. Els esportistes catalans van competir majoritàriament en 100m lliures, 100m estils, 100m braça, 100m esquena, 50m papallona, 2 relleus de 50m lliures.

L’entrenador Gaspar Vilalta va comentar “que ha estat una gran competició amb un nivell espectacular de natació, on els nostres nedadors s’han hagut d’esforçar al màxim”.  Prova d’això són els excel·lents resultats de l’Enric Díaz, l’Enric Luquero, el Marc Brull, el Josep Maria Espin, l’Àlex Abad, el Roger Vilaseca, el Miquel Valmaña i del Carlos Amador Ortega. Tots ells van aconseguir 2 primers llocs, 5 segones posicions, 4 tercers, 2 quarts, 4 cinquens i 1 sisena posició, a més de cinc millores de marques personals. També cal destacar al nedador Josep Maria Espin que va competir en dues proves poc comunes i poc vistes i que demanen un gran esforç com són els 200m esquena i 100m estils.

Tota la delegació catalana que va viatjar a Castelló amb amics i familiars dels esportistes  van estar animant als nostres campions durant tota la jornada esportiva.

Enhorabona a tots per l’excel·lent campionat!

Totes les imatges AQUÍ!

13 de desembre 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *