XVII MARXA SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA I LLIURAMENT 6ens PREMIS NACIONALS

El dissabte 20 de desembre tindrà lloc la 17ª edició de la Marxa Special Olympics, organitzada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona.

La caminada urbana, amb el lema TOTS JUNTS SOM IMPARABLES, reclama una major inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport.

La Marxa sortirà de la Plaça Maria Cristina/Avinguda Diagonal de Barcelona a les 11.30h (l’hora de la trobada és, però, a les 11:00h) i arribarà al Palau Blaugrana, on tindrà lloc el lliurament dels 6ens Premis Nacionals Special Olympics. Aquests guardons són un reconeixement a entitats i empreses que han fet possible el projecte de l’entitat i a esportistes i clubs que han destacat pel seu treball.

La Marxa està oberta a tothom i l’entrada al Palau Blaugrana és lliure. A l’acte central al Palau Blaugrana presentarem al padrí d’atletisme de l’entitat, Reyes Estevez, i tindrem l’actuació del grup català Filippo Landini.

Per tant, us animem a sumar-vos a la nostra caminada, les persones amb discapacitat intel·lectual necessiten tot el nostre suport!

IMATGES D’ANYS ANTERIORS AQUÍ!

Us hi esperem! Tenim moltes sorpreses preparades!

TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!

Data: Dissabte 20 de desembre.

Hora: Trobada 11:00h. Comencem a caminar 11:30h.

Lloc: Inici: Plaça Maria Cristina/Avinguda Diagonal (Barcelona).

Arribada (aproximada 12:15h): Palau Blaugrana (Av. Arístides Maillol, s/n).

_3N58102_31baixa

Compartir:

Més publicacions

Xarxes