Els esportistes de Special Olympics juguen a l’Eurolliga de bàsquet

“El partit de bàsquet d’avui ens motiva als meus companys i a mi a entrenar, més i més, per ser uns bons jugadors”. Aquesta és la frase que els jugadors de Special Olympics CatalunyaACELL, van llegir abans de començar el partit d’Eurolliga entre el FC Barcelona i EA7 Emporio Armani de bàsquet al Palau Blaugrana.

Amb motiu del dia ONE TEAM, la fundació de l’Eurolliga que col·labora amb Special Olympics per donar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual, dos equips unificats de Special Olympics- ACELL  formats amb jugadors amb discapacitat intel·lectual i sense, van disputar un partit d’exhibició a la mitja part. Un d’aquests equips va ser el que participarà en els Jocs Mundials Special Olympics de Los Àngeles 2015.

L’objectiu de les jornades One Team és demanar una major igualtat dins la societat per part de les persones amb discapacitat intel·lectual i tenir l’oportunitat de continuar jugant a bàsquet com qualsevol altre esportista. La pràctica de l’esport és un mitjà molt important perquè les persones amb discapacitat intel·lectual millorin la seva qualitat de vida.

EQUIP 1

Sergio Igual (Chicago Bulls – SESE), Ivan Perálvarez (CEE Horitzó), Samuel Redo (Barna-Màgics), amb els jugadors unificats Òscar Puiggene i Pepe Benedé (Ex jugador ACB)

EQUIP 2

Abel Mérida (Lluïssos Acidh), Elvis Guzman (Chicago Bulls – SESE), Rachid Bellchamid (Chicago Bulls – SESE), amb els jugadors unificats Esteban Quifet i Ivan Tomás.

Aquesta acció  és part de la campanya entre l’Eurolliga i Special Olympics per ajudar al desenvolupament de projectes d’inclusió social. L’Eurolliga, mitjançant la seva fundació ONE TEAM, col·labora amb Special Olympics des de 2012 per aconseguir un impacte real a la societat en tots els assumptes referents a la desigualtat de gènere, i la discapacitat física o intel·lectual. Tots els clubs que participen a l’Eurolliga, i el FC Barcelona entre ells, col·laboren en les diferents accions que l’Eurolliga està portant a terme.

TOTES LES IMATGES AQUÍ!

28 de novembre 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes