Participació en el 16è Cros de Sant Cugat

Un total de 15 runners de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya van participar en el 16è Cros de Sant Cugat, una de les curses populars i solidàries més importants del Vallès Occidental.

Els nostres campions van formar part dels quasi 5.000 corredors que van participar en la cursa al Parc de la Pollancreda de Sant Cugat. Els atletes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i Special Olympics van competir en la prova Open de 5km i la categoria Special Cross de mig quilòmetre.

Francesc Almagro, Roger Devesa, Kilian Vera i Roman Vigara van còrrer els cinc quilòmetres mentre que Andreu Curcoll, Jordi Duaso, Xavier Hernández, Alberto Luzzatti, Moisés Moreno, Artur Morte del Amo, Silvia Ramírez, Francesc Samper, Emma Tomàs, Joan Vidal i Roger Vilaseca van formar part de la categoria Special Cross.

Tots els atletes van fer una excel·lent cursa amb uns temps molt bons, fruit de l’esforç en els entrenaments que realitzen cada setmana.

Enhorabona a tots i totes!

16 de Novembre de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes