Compte enrere pels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014!

Horaris de les competicions a Calella i a Barcelona:

HORARIS COMPETICIONS JOCS SPECIAL OLYMPICS 14ENTRADES PER A LA CERIMÒNIA INAGURAL

El proper dijous 30 d’octubre, a les 18:30 hores, se celebrarà al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona la cerimònia inaugural de la desena edició dels Jocs Special Olympics. Per presenciar l’espectacle en directe, la seu de la Federació ACELL (Gran Vía, 645 de Barcelona) es venen les entrades a preus entre els 20 i els 15 euros.

La resta de competicions esportives que se celebraran a Barcelona i Calella, així com l’espai lúdic del Village (ubicat a Calella) són d’entrada lliure. L’esdeveniment serà retransmès per Esport3.

inauguracio2012_

VINE A GAUDIR DEL NOSTRE VILLAGE, on tots som el mateix equip!

El Village és l’espai de convivència, l’indret en el qual tots som el mateix equip. El punt de trobada, d’intercanvi i participació de tots els públics: esportistes i entrenadors, familiars i amics, voluntaris, col·laboradors i ciutadania. S’organitzaran activitats de lleure, amb caràcter cultural i recreatiu que ajudaran a fer d’aquests dies la gran festa de l’esport i que captaran l’atenció d’atletes, tècnics, familiars, públic i la ciutadania en general.

ENS TROBARÀS AL PASSEIG MANUEL PUIGVERT amb moltes sorpreses!
(Horari: Divendres de 10h a 14h i 16h a 20h; Dissabte de 10h a 14h i 16h a 01h i Diumenge de 10h a 13h.)

VillageJocs2012_ (29)

TOTA LA INFORMACIÓ A www.JocsSpecial.cat

#JocsSpecial14

Compartir:

Més publicacions

Xarxes