Els nostres esportistes a la Diada Nacional de Catalunya

Amb motiu de la Diada de l’11 de setembre una representació d’esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL van ser presents a l’ofrena floral a Rafael Casanova dins la comitiva que va encapçalar la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya).

Les dues entitats es van sumar a institucions, partits polítics i altres entitats socials, cíviques, culturals i esportives a la tradicional ofrena al conseller en cap de Barcelona i defensor de la ciutat durant el setge de les tropes borbòniques el 1714, Rafael Casanova.

Els màxims responsables de les dues entitats del sector de l’esport i la discapacitat intel·lectual a Catalunya, Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, i Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL, també hi van ser presents al costat dels nostres esportistes.

Totes les imatges AQUÍ!

DSC_3170

Compartir:

Més publicacions

Xarxes