10 esportistes catalans competiran als Jocs Europeus Special Olympics a Bèlgica

Compte enrere per l’inici dels Jocs Special Olympics Europeus d’estiu a la ciutat belga d’Anvers. El pròxim dissabte 13 de setembre s’encendrà el peveter olímpic fins al dia 20, quan es donarà per finalitzat aquest gran esdeveniment esportiu europeu.

Els Jocs Special Olympics europeus comptaran amb una família olímpica de 9.800 persones, dels quals 2.000 seran esportistes de 58 països diferents provinents d’Euràsia.

Catalunya també hi serà, representada per 10 esportistes catalans que formen part dels 61 components de la delegació espanyola que viatgen a Bèlgica. Les altres comunitats autònomes presents són: Andalusia, Castella-La Manxa, Castella-Lleó, Galícia, Comunitat de Madrid, Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana.

Els nostres representants competiran en dues disciplines, bàdminton i futbol 7. L’entrenador català de futbol, Agustín Olivares, comenta que ‘estem amb moltes ganes de viure l’experiència d’uns jocs europeus’ .

A més de bàdminton i futbol, a Bèlgica els esportistes amb discapacitat intel·lectual participaran en natació, gimnàstica, atletisme, tennis taula, bocce (hoquei interior), bàsquet, judo i ciclisme.

Més informació dels jocs: www.so2014.com

De ben segur que tots els membres de la delegació tornen amb la motxilla plena d’emocions i experiències.

Molta sort!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes