Special Olympics Catalunya, una de les entitats beneficiàries del concert solidari del grup Por Fin Viernes

Jordi Durà i Montse Vilà, el president i la cap de projectes de Special Olympics Catalunya, van recollir la recaptació del concert solidari de Por Fin Viernes que va tenir lloc al Reial Club Tennis Barcelona el passat mes de juliol.

El grup de pop-rock Por Fin Viernes, promogut per l’advocat Pau Molins, és un grup de músics aficionats, format per persones de diferents àmbits que comparteixen la sensibilitat musical, i també la voluntat d’ajudar als més necessitats. Per aquest motiu, tots els seus concerts són benèfics i les recaptacions obtingudes es destinen íntegrament a projectes solidaris a favor d’associacions o fundacions. En aquesta ocasió, una de les entitats beneficiàries va serSpecial Olympics Catalunya, juntament amb Càritas i la Fundació Auxilia Barcelona.

Volem agrair al president del Reial Club de Tennis Barcelona, Beto Agustí, i al promotor del grup musical i també secretari del Reial Club Tennis Barcelona, Pau Molins, per comptar amb la nostra entitat. A més, també volem donar les gràcies a tothom que va contribuir i assistir al concert solidari.

Moltes gràcies!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes