Els esportistes de Special Olympics han nedat, pedalejat i corregut al Triathlon Series de Barcelona

El circuit de triatló popular que promou la pràctica de l’esport per a tot tipus de triatletes, el Škoda Triathlon Series, ha fet parada a la Vila de Barcelona aquest diumenge 13 de juliol.Entre els més de 2.000 triatletes inscrits a la prova, Special Olympics Catalunya hi ha participat amb 7 equips en la prova de sprint per relleus. Ha estat un matí ple de nervis, emoció i molta il·lusió on els nostres esportistes han gaudit com mai.

La primera part del triatló ha estat nedar 750m per les aigües del mediterrani, el segon tram els nedadors han donat el relleu als companys i companyes ciclistes que han completat els 20km damunt la bicicleta fins a arribar a l’última part de la prova, els 5km corrent. El Port Olímpic de Barcelona ha estat el marc ideal per fer del triatló una prova esportiva màgica per a tots els assistents.

Entre els nostres esportistes tenim atletes ja veterans del món del triatló i altres que avui era el seu debut. Enric Díaz, Jordi Mestres, Sergi Igual, Josep MªEspin, Francesc Almagro, Roger Vilaseca, Jordi Peláez, Carlos Amador Ortega, Roger Devesa, Francesc Peláez, Gerard Miralles, Roman Vigara, Miquel Valmaña i Àlex Abad són els atletes que han fet relleus i entre tots han nedat, pedalejat i corregut al llarg del matí, en altres paraules, els nostres campions!

Els equips de Special Olympics s’han completat amb esportistes populars i amb persones mediàtiques com la Núria Casas del Fricandó Matiner de Rac105, Rafel Bagot i Artur Peguera, periodistes de TV3, i Pitu Abril, periodista de BTV. A més, també hem comptat amb el suport del jugador de la NBA de Minnesota Timberwolves, Ricky Rubio, que ha lliurat els diferents premis i ha donat ànims i suport als esportistes de Special Olympics i de la Federació ACELL. Per al base del Masnou “els esportistes de Special Olympics ens donen exemple a nosaltres, ja que de vegades, de manera equivocada, els tractem diferent i, en realitat, són esportistes com qualsevol altres. El més important és participar i per a mi és un orgull que tot hagin acabat la prova”.

En l’edició del 2014 del Škoda Triathlon Series, Special Olympics és l’entitat sense ànim de lucre escollida per ser el compromís social per seguir promovent la pràctica esportiva en benefici dels esportistes amb discapacitat intel·lectual. La participació en curses i proves populars rellevants fa possible un dels nostres objectius que és ​​la millora d’opinions, actituds i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual així com una major normalització dins la societat.

TOTS SOM ATLETES ESPECIALS! TOTS SOM CAMPIONS!

TOTES LES IMATGES AQUÍ!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes