Èxit del I Trofeu de Futbol 5 Special Olympics-Acell Ciutat de Manlleu

La localitat de Manlleu ha estat seu durant tres dies el I Trofeu de Futbol 5 Special Olympics-ACELL Ciutat de Manlleu. El Manlleu Special Cup, el MASC, és un torneig de futbol 5 per a persones amb discapacitat intel·lectual que ha acollit prop de 100 futbolistes d’arreu de Catalunya, que han competit en el Camp Municipal d’Esports de Manlleu. L’Ajuntament de Manlleu, l’AEC Manlleu, l’Associació Sant Tomàs, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, han estat els organitzadors.

El divendres 27 de juny es va donar el tret de sortida al MASC amb una recepció de tots els equips participants i autoritats a l’Ajuntament de Manlleu. La competició pròpiament dita ha tingut lloc al llarg del dissabte i també diumenge, quan s’ha pogut gaudir de les finals dels dos grups que participaven en la competició.

En el primer grup, la classificació ha quedat de la següent manera. Els guanyadors d’aquesta categoria han estat els jugadors del Taller Escola Barcelona, en segona posició l’equip Prodis de Terrassa, en tercer lloc l’Associació Ginesta de Barcelona i quarts, la Selecció ACELL Lleida (amb jugadors de Mollerussa, Tàrrega i Lleida).

En el segon grup, el guanyador ha estat l’amfitrió l’AEC Manlleu, seguit de l’equip de Montbau que pertany a l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona, en tercer lloc també l’equip barceloní de Femarec i en quarta posició el Ziga-Zaga de Valls.

Com en totes les competicions de Special Olympics i ACELL, tots els participants han tingut el seu premi i la seva medalla, ja que tal com diu el nostre, Tots som campions!

Paral·lelament a la competició s’han desenvolupat diferents activitats com clínics de tecnificació a càrrec de tècnics i jugadors de l’AEC Manlleu, una taula rodona amb professionals del futbol, com Pepito Ramos, ex jugador del FCBarcelona i RCD Espanyol, Àngel Perarnau “Piter” (ex jugador de l’AEC Manlleu i actual director esportiu del club) i un partit entre veterans del FC Barcelona, veterans de l’AEC Manlleu i jugadors de Special Olympics-ACELL per acabar la jornada de diumenge.

En aquest partit a l’equip del FCBarcelona s’ha comptat amb la presència de mítics jugadors com Jordi Vinyals, Miquel Coromines, Joan Casasas, Pepito Ramos, Ramon Calderé, Sito Rengel, Joan Ortí, Felix Barrado, Enric Castelà, Albert Escobar, entrenats per Lito i com a delegat Paco Gómez. Per part de l’AEC Manlleu, s’han vestit de curt Cisco, Edu Torras, Toni Barnils, Albert Guix, Jordi Cadenas i ‘Piter’. Els jugadors de Special Olympics-ACELL han ajudat a completar les alineacions i han completat una excel·lent exhibició futbolística amb grans jugades i gols.

Les autoritats presents, Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona, Àlex Garrido, 1er tinent d’alcalde de Manlleu, Josep M. Anglada, president de l’AEC Manlleu, Antoni Ramírez, president Associació Sant Tomàs i Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, han estat d’acord en treballar per a una segona edició del MASC de cara l’any vinent, ja que la d’enguany ha estat un tot un èxit.

L’objectiu del torneig ha estat la promoció i normalització de la pràctica de l’esport per part de les persones amb discapacitat intel·lectual i, al mateix temps, és un projecte de sensibilització, amb conferències, xerrades, col·loquis, clínics, així com, activitats lúdiques i festives.

Totes les imatges AQUÍ!

                                                                                              29 de juny de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes