Aleix Espargaró corre amb Special Olympics

El pilot de MotoGP, Aleix Espargaró, s’ha presentat com a nou ambaixador de Special Olympics en el marc del Gran Premi de Motociclisme de Catalunya. El pilot ha fet visible aquesta unió estrenant un nou disseny per al casc amb el logo de Special Olympics per a la cursa d’aquest cap de setmana. El gran dels Espargaró ha rebut al president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, i a dos dels nostres esportistes, Cristina Moral i Francesc Almagro, a l’hospitality del seu equip Forward Racing Team al Circuit de Catalunya de Montmeló on ha mostrat el nou disseny de la moto, mono i el casc.

Tal com va explicar Durà ‘per a Special Olympics és un orgull que un pilot com l’Aleix Espargaró, amb els seus valors i actitud solidària, sigui el nou ambaixador del nostre moviment’. Va ser una trobada molt emotiva per als nostres esportistes, i tal com va dir el Francesc ‘Avui ha sigut un dels millors dies de la meva vida’.

Totes les imatges AQUÍ.

Special Olympics Aleix Espargaró

15 de juny 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes