Presentació del I Trofeu De Futbol 5 Special Olympics-Acell Ciutat de Manlleu

A l’Ajuntament de Manlleu es va signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Manlleu, l’AEC Manlleu, l’Associació Sant Tomàs, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, per organitzar i dur a terme el I Trofeu de Futbol 5 Special Olympics – ACELL Ciutat de Manlleu.

El Manlleu Special Cup, el MASC, és un torneig de futbol 5 per a persones amb discapacitat intel·lectual que acollirà prop de 100 futbolistes que competiran al llarg del cap de setmana del 27 al 29 de juny a les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports de Manlleu.

L’objectiu del torneig és la promoció i normalització de la pràctica de l’esport per part de les persones amb discapacitat intel·lectual i, al mateix temps, és un projecte que inclourà campanyes de sensibilització, com la campanya prèvia, conferències, xerrades, col·loquis, clínics, així com, activitats lúdiques i festives per a tothom.

A la signatura del conveni hi va ser present Pere Prat, alcalde de Manlleu, Josep M. Anglada, president de l’AEC Manlleu, Antoni Ramírez, president Associació Sant Tomàs, Àlex Angosto, gerent de la Federació ACELL i Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes