Special Olympics Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat signen un acord de col·laboració

El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, i el president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, han signat avui un conveni de col·laboració per tal de fomentar la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure buscant fórmules que contribueixin a l’èxit dels esdeveniments esportius organitzats per Special Olympics.

La finalitat de l’acord és la sinergia en les campanyes de comunicació i compartir suports publicitaris. D’aquesta manera, FGC aportarà, sense contrapartida econòmica, els suports publicitaris que li siguin requerits, des de publicitat a l’interior dels trens, a les estacions o al Canal FGC.

Per la seva banda, Special Olympics Catalunya s’encarregarà del disseny, dels costos de producció i de la col·locació i posterior retirada de la publicitat, i promocionarà FGC com a entitat col·laboradora en la celebració dels esdeveniments esportius que organitzi.

A més, les persones inscrites en les activitats de lleure de la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) podran gaudir de condicions especials en algunes de les activitats de l’oferta turística d’FGC, com el Tren del Ciment, el Cremallera de Núria o el Cremallera de Montserrat.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenen l’objectiu de fomentar la promoció de l’esport, el lleure i la solidaritat entre les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes