La selecció catalana d’handbol de Special Olympics viatja aquest divendres cap a Dinamarca per tal de competir en el The Special Olympics Sportsfestival que es disputarà al llarg de tot el cap de setmana a la ciutat danesa de Frederikssund. Els 12 jugadors catalans estan molt il·lusionats per poder competir en un torneig internacional per primera vegada. La seleccionadora i ex jugadora professional d’handbol, Marga Frade, també ha comentat que és un viatge que ‘els motiva moltíssim perquè jugar contra equips d’altres països també fa que els jugadors s’esforcin encara més. A la vegada que per a tots ells és una experiència personal molt bona’.

Així ens ho explica la Marga Frade:  [embedvideo id=”96057795″ website=”vimeo”]

Els jugadors seleccionats són: Raimon Cera, Alfonso Javier García, Fernando García, Fernando Rodríguez, Roberto Liste, Francesc Llibre, Roger Pérez, Samuel Redó, Jonathan Ribas, Salvador Ribas, Albert Roca i Enric Valera.

A Dinamarca els nostres jugadors es trobaran amb 500 esportistes més, d’altres països europeus i sobretot danesos, que a part d’handbol també competiran en d’altres disciplines com la natació, atletisme, bàdminton, judo, hípica, entre altres esports.

Molta sort a tots! Tots som campions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *