La localitat de Gavà ha acollit la 34a edició de la Jornada Escolar d’atletisme a l’Estadi Municipal la Bòbila que organitza Special Olympics Catalunya i ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual). Els esportistes tenen entre 8 i 20 anys i han competit en diferents proves com velocitat (60m, 80m i 100m); mig fons (200m, 300m, 400m); fons (800m, 1500m); relleus (4x60m, 4x80m, 4x100m); llançament de pes, salt de llargada, salt d’alçada i també proves adaptades.

Els joves atletes han vingut de diferents parts de Catalunya: CEE Horitzó (Pineda de Mar), EE Llar Sant Josep (Lleida); Club Crespiesport (Terrassa); CEE Les Aigües (Mataró); Jeroni de Moragas (Barcelona); CEE Ramón Surinyac (Ripoll); Club Alba (Tàrrega) i Escola Maria Felip Duran de Gavà. En total 216 esportistes.

En aquesta ocasió hem d’agrair l’ajuda als voluntaris de l’empresa de joguines Mattel i també de l’asseguradora Liberty Seguros que han desenvolupat diferents tasques durant la jornada, com per exemple, situant els participants a la sortida, preparació de les medalles, etc.

A més, de les Jornades Escolars d’atletisme al llarg de l’any també se celebren les Jornades Escolars de futbol, bàsquet i natació.

 Totes les imatges AQUÍ !

Imatges de Gavà Televisió:

http://www.gavatv.cat/elmarcador/capitol/jornada-d-atletisme-special

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *