Els tennistes de Special Olympics Catalunya reben el reconeixement de la Fundació ESI i de la Diputació de Barcelona

La Fundació Esport Solidari Internacional (ESI), presidida pel senador Josep Maldonado, va voler reconèixer va voler reconèixer la col·laboració en el món del tennis i de l’esport en general dels esportistes de Special Olympics CatalunyaACELL amb l’entrega d’uns diplomes. L’ESI és una fundació esportiva sense ànim de lucre que té la voluntat d’ajudar els joves que viuen en la pobresa, marginalitat o en el subdesenvolupament.

El lliurament dels diplomes va tenir lloc a l’estand de la Diputació de Barcelona del Barcelona en l’ Open Banc Sabadell Conde de Godó a nou tennistes representants de la nostra entitat de la mà de Josep Maldonado, senador al Congrés i president de l’ESI; Carme Sayos, diputada al Congrés; Josep Salom, diputat d’esports de la Diputació de Barcelona; Daniel Laga, coordinador d’esport de la Diputació de Barcelona; Albert Agustí, president del Reial Club de Tennis Barcelona i membre de la junta de Special Olympics Catalunya; Albert Costa, ex tennista i director esportiu del Trofeu Conde de Godó i Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya.

Els nostres esportistes van rebre amb molta il·lusió i orgull aquest diploma que reconeix el seu esforç i dedicació en la pràctica esportiva.

SpecialOlympics_ESI - copia

26 d’abril de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes