Almacelles va acollir el Campionat de Catalunya Special Olympics-Acell de ciclisme

El dissabte 26 d’abril va tenir lloc a Almacelles la XXI edició del  Campionat de Catalunya de Ciclisme amb 44 ciclistes provinents de diferents parts del territori català.

Els clubs que hi van participar van ser: Club esportiu TEB de Barcelona (4 esportistes); Sant Joan de Déu d’Almacelles (22 esportistes); Club Alba de Tàrrega (6 esportistes); Club Esportiu ASPROS de Lleida (6 esportistes); Club esportiu ZIGA-ZAGA de Valls (3 esportistes) i Junts en Acció de Valls (esportistes).

Al llarg de tot el matí van tenir lloc diferents proves cronometrades i curses dins d’un circuit preparat a la ciutat d’Almacelles per aquest campionat, i també es van realitzar les proves adaptades. Al final de cada prova es van lliurar les medalles de cada sèrie. Per acabar, es va dur a terme la cursa de 10 km que va sortir des del Centre Assistencial Sant Joan de Déu i fins al Parc Europa, a la Rambla Generalitat i acompanyada en tot moment pel Club Pedala d’Almacelles i els bombers.

Agraïm el suport de Montse Noró, Regidora d’Esports, Montse Torres, regidora Cultura i Ensenyament,  Lluïsa Granera, regidora Comerç i Hisenda de l’Ajuntament d’Almacelles; de la Diputació de Lleida, del Consell Català de l’Esport, del Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, dels Bombers d’Almacelles, de la Creu Roja i de l’Obra Social “La Caixa”, al llarg de tot el campionat.

Montse Noró va donar el seu suport i va oferir novament Almacelles com a seu del Campionat de Catalunya de Ciclisme per a l’any vinent.  Víctor Fernández, membre de la junta directiva de la Federació ACELL va recordar que a l’octubre ‘tindrem un cita molt especial’, i l’Anna Pàmies, delegada territorial Federació ACELL Lleida, va agrair a tots els col·laboradors el seu suport, sobretot al club Pedala d’Almacelles, als bombers i al tècnic d’esports de Sant Joan de Déu, en Miquel Vega.

 Crònica d’Àlvaro Terreros  (Coordinador de la Delegació Territorial de Lleida ACELL)

Compartir:

Més publicacions

Xarxes