Comunicat Special Olympics: anul·lació Gala Solidària Grans Esportistes

Des de Special Olympics els anunciem que malauradament s’ha hagut de cancel·lar la Gala Solidària Special Olympics programada pel proper 21 de maig.

Els motius d’aquesta cancel·lació han estat absolutament aliens a la nostra entitat, ja que en tot moment hem confiat en el projecte i ens hem vist capaços de dur-lo a terme, però factors logístics externs han propiciat aquest desenllaç no desitjat i ens sap molt greu.

Volem agrair a totes aquelles persones i empreses que han cregut en el projecte i  han col·laborat, des de diferents àmbits i formes, per fer possible aquesta iniciativa, la seva implicació i suport i els hi volem demanar disculpes per totes les molèsties que els hi hagi pogut ocasionar aquesta cancel·lació, perquè el que més sentim és haver-los fet fer gestions i accions que finalment no han pogut tirar endavant.

A totes aquelles persones que ja haguessin adquirit les entrades, els hi serà reintegrat l’import a través dels canals oficials.

Els volem reiterar el nostre agraïment pel suport i la confiança que ens han donat i que esperem que ens continuïn donant en el futur. Els volem transmetre que aquesta contrarietat no ens farà defallir en la nostra tasca a favor dels nostres esportistes.

 Special Olympics

Compartir:

Més publicacions

Xarxes