Cap de setmana d’emocions, medalles i natació a Mònaco

La selecció catalana de natació de Special Olympics – ACELL ha tornat del I Meeting Internacional de Natació S.O. Mònaco Princesse Charlene amb 5 medalles d’or, 9 d’argent, 5 de bronze i 1 quart lloc, una gran demostració de l’alt nivell que tenen els nostres nedadors i nedadores.

Els 10 esportistes que han viatjat a Mònaco són de l’Escola Esportiva ACELL a Barcelona, Sabadell Avant, l’Alba de Reus i el CAR de Vic. El seleccionador català, Gaspar Vilalta, s’ha mostrat molt content de les marques assolides i de l’esforç i dedicació que l’Eloi Collell, Lluïsa Muñoz, Vanessa Lòpez, Montse Durà, Enric Luquero, Carlos Ortega, Josep Maria Espin, Marc Arias, Cinthia Eslava i Marisol Rifa, han demostrat al llarg de tot el cap de setmana. Les modalitats en què han competit han estat estil lliure, crol, papallona, esquena i braça, en distàncies de 25 m, 50 m i 100 m.

Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, ha acompanyat la delegació catalana i ha remarcat que “venim carregats d’emocions, sensacions inexplicables, cada dia aquests esportistes ens ensenyen més. Molt orgullós de com han competit i, sobretot, de com s’han guanyat l’afecte de la gent per la seva forma de ser i actitud”.

La princesa Charlene de Mònaco va presidir la cerimònia inaugural a l’Estadi Lluís II, on totes les delegacions van desfilar, un total de 250 esportistes de 25 nacions diferents.

 Enhorabona a tots els nedadors i nedadores!

Special Olympics Catalunya Mònaco

 Totes les imatges AQUÍ.

 

30 de març de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes