Presentat el Campionat de Catalunya de petanca, hoquei i tennis Special Olympics-ACELL a Matadepera

La localitat de Matadepera acollirà el dia 6 d’abril el Campionat de Catalunya de petanca, hoquei i tennis Special Olympics CatalunyaFederació ACELL i, per primera vegada, com a novetat també es farà un clínic de golf. A l’Ajuntament del municipi s’ha fet la presentació de l’esdeveniment amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Solsona; el regidor d’esports, Quico Sala; el president de CD Terrassa Hockey, Santi Santanach; i el president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà.

L’alcaldessa Mireia Solsona ha destacat que “acollir un campionat com aquest és un repte molt important per a la població i ens fa molta il·lusió. Des de l’Ajuntament hi posarem tot l’esforç i que sigui un dia molt profitós, ja que volem que Matadepera sigui un territori per l’esport”. I tal com apuntava el regidor d’esports, Quico Sala, “poder presentar i tirar endavant aquest esdeveniment és un motiu d’orgull per a la localitat”.

Prop de 500 esportistes provinents de tot Catalunya i Andorra competiran al llarg de tot el dia a les instal·lacions cedides tant per l’Ajuntament com pel C. D.Terrassa Hockey. Al Pavelló Municipal, 80 esportistes disputaran la competició d’hoquei, a l’espai al costat del mateix Pavelló s’hi trobaran els 300 petanquistes de més de 30 clubs i a les instal·lacions del C.D Terrassa Hockey, Les Pedritxes, s’hi disputarà el tennis. Les tres disciplines comptaran amb diferents nivells, avançat, intermedi i inicial i també amb proves adaptades per a tots els esportistes.

Una disciplina que s’estrenarà a Matadepera, com a prova pilot, serà el golf. Per a Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, “el clínic de golf és molt important ja que és un esport que volem incorporar a les 16 disciplines esportives que ja fomentem. El golf pot aportar molts aspectes beneficiosos per als esportistes perquè poden estar a l’aire lliure i, a més, és per a totes les edats”.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) són uns dels màxims representants del sector de l’esport i la discapacitat intel·lectual a Catalunya. Les entitats treballen perquè el col·lectiu millori la seva qualitat de vida i per la seva integració a la societat a través de la pràctica de l’esport.

Imatges presentació del Campionat de Catalunya de petanca, hoquei i tennis a l’Ajuntament de Matadepera.

26 de març de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes