La Fundació del FCBarcelona i Special Olympics Catalunya renoven el conveni de col•laboració

La Fundació del FCBarcelona i Special Olympics Catalunya han renovat el seu conveni de col·laboració per tal de continuar impulsant accions conjuntes destinades a la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual i fomentar una major inclusió social d’aquest col·lectiu.

A la mitja part del partit de Lliga entre el FCBarcelona i el Celta de Vigo, Josep Maria Bartomeu, president del FCBarcelona; Jordi Cardoner, vicepresident FCBarcelona han rebut a Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya; Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL; Elionor Castillo, directiva de Special Olympics Catalunya; Montse Durà i Carles Farré, esportistes de Special Olympics Catalunya, per tal de reafirmar l’acord entre ambdues entitats.

La Fundació del FCBarcelona dóna suport des de fa molt temps amb Special Olympics facilitant instal·lacions i fent difusió de diferents accions, així com col·laborant en els diferents campionats que s’organitzen durant l’any. Per exemple, la col·laboració de Special Olympics Catalunya-ACELL amb la Fundació FCB en el programa One Team de l’Eurolliga de bàsquet i en la Marxa anual a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

26 de març de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes