Laboratorios Vitae corre pels esportistes de Special Olympics-ACELL

Laboratorios Vitae, laboratoris que desenvolupen productes naturals basats en la ciència i tecnologia nutricèutica, va col·laborar amb els esportistes de Special Olympics Catalunya-ACELL a la fira paral·lela prèvia a la Zurich Marató de Barcelona que va tenir lloc el cap de setmana passat.

A l’estand de Vitae es va situar una cinta de córrer perquè cada metre que es feia, l’empresa feia una aportació econòmica. Els assistents a la fira Expo Sport van poder col·laborar amb aquesta iniciativa que va superar els 125 km! Els atletes de Special Olympics-ACELL també van voler posar el seu gra de sorra i tots van voler córrer en aquesta gran iniciativa.

L’Expo Sports és una de les fires més important del running, trail i triatló d’Europa amb més de 200 expositors, i amb més de 70.000 visitants.

Totes les imatges AQUÍ.

Vídeo de Laboratorios Vitae.

Special Olympics - Vitae

15 de març de 2014

Compartir:

Més publicacions

Xarxes