Campionat de Catalunya d’esquí Special Olympics-ACELL a Porté-Puymorens

Les pistes de Porté Puymorens han rebut als 30 esquiadors de Special Olympics CatalunyaACELL per celebrar el IV Campionat de Catalunya d’esquí. Els esportistes amb discapacitat intel·lectual han competit tant en la modalitat d’esquí alpí com en raquetes.

Aquest campionat ha estat molt especial per al Pol, un esportista d’ 11 anys de l’Associació Alba de Tàrrega que ha competit en la modalitat d’esquí alpí per primera vegada. Ell ha esdevingut l’esquiador més jove federat en participar en el Campionat de Catalunya d’esquí.

La resta de participants en la competició provenen de tot Catalunya i Andorra:  Club Esportiu Alba de Reus, l’Associació Alba Tàrrega (Lleida), Escola Esportiva ACELL de Barcelona, Cercle Aventura, Club Alpí Núria Masella Cerdanya i Special Olympics Andorra.

 Enhorabona a tots els esquiadors i esquiadores!

 Totes les imatges AQUÍ.

    16 de març 2014

SpecialOlympics_esquí

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes