Aquest diumenge IV Campionat de Catalunya d’esquí Special Olympics-ACELL

L’estació d’equí Porté Puymorens rebrà aquest diumenge als esquiadors de Special Olympics Catalunya –  ACELL per a disputar el Campionat de Catalunya d’esquí en la seva IV edició.  Hi participaran diferents clubs d’arreu de Catalunya i Andorra: Club Esportiu Alba de Reus, Club Alba Tàrrega, Escola Esportiva ACELL de Barcelona, Cercle d’Aventura, Club Alpi Núria Masella Cerdanya i Special Olympics Andorra. Els 30 esportistes competiran en diferents nivells i modalitats com esquí alpí i raquetes.

L’esquí és una de les 16 disciplines esportives que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL fomenten entre les persones amb discapacitat intel·lectual.

14 de març de 2014

Campionat_Esqui_Porte_SpecialOlympics

Compartir:

Més publicacions

Xarxes