Badalona acull el Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olympics-ACELL

L’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual té aquest diumenge una nova cita, el Campionat de Catalunya de bàsquet. Prop de 500 jugadors de 35 clubs de tot Catalunya i Andorra de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL competiran entre si durant tot el dia a les pistes del Centre Comercial Màgic de Badalona (Av. Salvador Espriu, 2A, Badalona), cedides pel FIATC Joventut.

 La jornada comptarà amb la competició d’equips, però també amb les proves individuals adaptades per a tots els nostres esportistes. Els clubs participants provenen del Maresme, La Selva, Vallès Occidental, Baix Camp, La Noguera, Vallès Oriental, Osona, Alt Empordà, Ripollès, Baix Llobregat, l’Urgell, Pla d’Urgell, Garraf, l’Alt Camp, Tarragonès, Barcelonès i Andorra.

 El bàsquet és una de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya, el moviment que aplega atletes amb discapacitat intel·lectual  més gran del món, i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual).

 L’horari de la competició serà de 10h a 14h i de 15h a 18h. L’entrega de trofeus i l’acte protocol·lari tindrà lloc quan acabi la competició.

 Us esperem a tots i totes!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes