Les Borges Blanques seu del Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis taula

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) van organitzar el passat diumenge 23 de febrer el Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis taula.

 Les competicions es van disputar als dos recintes esportius dels quals disposa el municipi de les Borges Blanques. El Pavelló de l’Oli va acollir els partits de bàdminton, en els que hi van prendre part 45 jugadors. Pel que fa a la competició de tennis taula, la disciplina que va aportar més jugadors, un total de 132, va tenir lloc al Pavelló Francesc Macià, on es van instal·lar nou taules.

 Les autoritats assistents al campionat van ser: Enric Mir, alcalde de les Borges; Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya; Josep Ramon Pijoan, membre de la junta de Special Olympics Catalunya; Víctor Fernández, membre de la junta de l’ACELL; Pere Pocurull, membre de la junta de l’ACELL; Anna Pàmies, presidenta de la junta directiva presidenta de la junta directiva de la direcció territorial d’ACELL; Àlvaro Terreros, coordinador d’ACELL Lleida; Enric Vall i Toni Boldú, president i vicepresident del Club Tennis Taula Borges, respectivament.

 El bàdminton i el tennis taula són dues de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars. L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Totes les fotografies AQUÍ

Imatges Lleida Televisió

Entrevista a Álvaro Terreros, coordinador d’ACELL i Special Olympics a Lleida. Esports en Xarxa

Compartir:

Més publicacions

Xarxes