Més de 100 nens i nenes competeixen a les jornades escolars de bàsquet

El Centre Esportiu Municipal Mundet de Barcelona ha acollit un any més les jornades escolars de bàsquet per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.  Més de 100 esportistes entre 10 i 20 anys han participat durant tot el matí als partits distribuïts en diferents grups i també en les proves adaptades.

Els centres escolars que han participat en la competició provenen de tot el territori català: Ramon Suriñach de Ripoll, Les Aigües de Mataró, la Llar de Sant Josep de Lleida, Mare de Déu del Mont de Figueres, el Centre d’Educació Especial Horitzó de Pineda de Mar i l’escola Nen Déu de Barcelona. A banda de la competició d’equips, 31 esportistes han pres part a les proves adaptades individuals.

A la jornada hi han assistit diverses autoritats com Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Lluís Monteys, vicepresident de la Federació ACELL, Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, Pere Prat, membre de la junta directiva de la Federació ACELL; Àlex Angosto, gerent de la Federació ACELL i  Esther Eroles de la Fundació Cruyff, entitat col·laboradora de les Jornades Escolars. Les pròximes jornades escolars seran de futbol sala i se celebraran el pròxim 13 de març a les instal·lacions de Meiland a Barcelona.

 Totes les imatges AQUÍ.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes