Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL i la Fundació del FCBarcelona participen en el programa de l’Eurolliga de bàsquet ONE TEAM, que vol fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant el bàsquet. Per aquest motiu, els veterans del FCBarcelona de bàsquet s’han ofert per a realitzar una classe magistral als jugadors de l’Escola Taiga (Barcelona); El Club Esportiu Màgics (Barcelona) i l’equip Salvador Seguí (Lleida) al Centre Esportiu Mundet de Barcelona.

El passat novembre es va presentar el projecte al Palau Blaugrana en el marc del partit d’Eurolliga del FCBarcelona i CSK de Moscou i amb el padrí del One Team, el jugador Àlex Abrines.

 El Clínic Veterans és una acció més del programa One Team que promociona l’Eurolliga i que vol aplicar aquest programa per afavorir la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant el bàsquet. Els veterans del FCBarcelona que han estat presents al Clínic són Manuel Flores, Pedro Cesar Ansa, Miguel Ángel Estrada, Xavier Crespo i Manel Bosch.

En aquest cas els participants al programa One Team  treballaran durant 6 mesos en els seus respectius clubs una metodologia esportiva basada en el bàsquet amb l’objectiu d’impulsar la inclusió social i el foment dels valors com el compromís, l’esforç, respecte, treball en equip o humilitat. Amb aquesta iniciativa la Fundació FCBarcelona també vol ajudar a millorar de manera qualitativa els col·lectius amb discapacitat intel·lectual i sobretot a cada un dels participants, tant com a jugadors de bàsquet però també en l’àmbit més personal.

Totes les imatges AQUÍ.

[embedvideo id=”lRdfBTY0LJg” website=”youtube”]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *