Dissabte de Campionat Territorial a Balaguer i Tarragona

Demà dissabte 8 de febrer, dia 100% esportiu a les províncies de Lleida i Tarragona. La ciutat lleidatana de Balaguer acull el Campionat Territorial de bàsquet i Tarragona és seu del Territorial de tennis taula i bàdminton.

El XXIII Campionat Territorial de Bàsquet de la Federació ACELL té lloc al pavelló Firal de Balaguer a partir de les 10h del matí i fins a la 13.30h del migdia. Hi participen 200 jugadors provinents de 10 clubs: Acudam de Mollerussa, Llar Sant Josep de Lleida, Alba de Tàrrega, Aspros de Lleida, Sant Joan de Déu d’Almacelles, l’Estel de Balaguer, Salvador Seguí de Lleida, Apromi-Talma, Ascolvall-Down Lleida i Special Olympics d’Andorra.

El campionat es divideix en dues categories: una competició amb reglament FIBA i una altra de proves individuals i adaptades. Així mateix, dins de cada prova hi ha tres nivells, adaptats a les capacitats dels participants.

L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, va rebre la setmana passada, a l’ajuntament de la localitat, a una delegació de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya per tal de presentar el campionat territorial. Els representants de les entitats a l’acte van ser:  el membre de la junta de la Federació ACELL Lleida i Special Olympics Catalunya, Josep Ramon Pijoan; el coordinador territorial de Lleida de la Federació ACELL, Álvaro Terreros; la delegada territorial de la Federació ACELL Lleida, Anna Pàmies, i diversos esportistes Special Olympics.

 Els esportistes de la província de Tarragona també tenen un dissabte molt esportiu, en aquest cas, amb el Campionat Territorial de bàdminton i tennis taula. El poliesportiu de Cam Clar (Riu Siurana, s/n , Tarragona) rep a partir de les 9h del matí i fins a la 13h del migdia als més de 60 esportistes de la Federació ACELL- Special Olympics Catalunya amb discapacitat intel·lectual.

Els esportistes que competeixen en tennis taula, un total de 50, provenen de diferents zones de la província de Tarragona i Barcelona. Els atletes de Reus pertanyen als centres de Taller Baix Camp, Bellissens, Club Esportiu Alba; de Tarragona, el Taller Estela i el Club Esportiu Solc; el  Ziga Zaga de Valls i l’Escola Esportiva ACELL Barcelona.

Als esportistes de bàdminton el Territorial de Tarragona, els serveix de preparació per als Jocs Europeus d’Amberes que tenen lloc el pròxim mes de setembre. Quatre esportistes seran els representants catalans a Bèlgica. A Tarragona els clubs que hi participen són El Vilar, el Ziga Zaga i el Club Esportiu Solc.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes