400 nedadors participen aquest diumenge al Campionat de Catalunya de Natació

Aquest diumenge 26 de gener, la piscina de Can Llong del CN Sabadell (c/ Budapest, 1, Sabadell) rep als 400 esportistes amb discapacitat intel·lectual per disputar el Campionat de Catalunya de Natació. Els participants, que provenen de més de 30 clubs d’arreu de Catalunya i també d’Andorra, competeixen en diferents disciplines (crol, relleus, esquena, papallona o braça) i en diverses distàncies (25 metres, 50m, 100m i relleus 4x25m).

L’horari de la competició és a les 9.30h fins a 13.30h i  la sessió de la tarda de 14.30h a 16.45h; i l’acte protocol·lari a la 13h.

El Campionat de Catalunya de Natació és un dels torneigs amb més nombre de participants de la temporada esportiva i els nedadors vénen de diferents punts de la geografia catalana: Barcelona, Amposta, Lleida, Ripollet, Mataró, Tarragona, Martorell, Vilanova i la Geltrú, Montblanc, Reus, Vic, Balaguer o El Vendrell, entre altres. Sabadell també hi prendrà part amb una representació de 14 atletes del Club Natació Sabadell-Avan-Cipo, els amfitrions.

La natació és una de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars. L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes