Els dirigents de l’esport català premien a Josep Pijoan

Josep Pijoan, president de Special Olympics Catalunya entre el 2009 i el 2013, ha estat guardonat amb el premi al Millor Dirigent de Federació català que atorga l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE), reconeixent la seva dilatada trajectòria en la promoció de l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

 El guardó al Millor Dirigent de Federació, juntament amb altres premis que atorga l’associació, es lliura durant la celebració de la Nit del Dirigent de l’Esport que pretén posar en valor i agrair la tasca a una sèrie de directius que de forma anònima dedica el seu temps i esforç per tal que l’esport català segueixi assolint èxits.

 Pijoan va ser un dels impulsors de la creació de Special Olympics Catalunya i ha estat vinculat a l’entitat des d’aleshores, ja que actualment n’és vocal. Ha estat una peça clau en l’organització dels Jocs Special Olympics, des dels primers a Lleida al 1988, fins als últims a Barcelona i Vilanova i la Geltrú al 2012. A més, també ha format part durant molts anys de la junta directiva de la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual).

Compartir:

Més publicacions

Xarxes