La Mitja Marató de Barcelona té lloc aquest diumenge i 5 esportistes Special Olympics Catalunya-ACELL hi correran. L’any passat tres atletes ja van completar els 21km d’aquesta cursa popular i aquest any repeteixen.

Francesc Almagro, Roger Devesa, Roman Vigara, Francesc Pelaez i Jordi Pelaez són els cinc runners amb discapacitat intel·lectual que representaran a l’entitat i correran entre els més de 14.000 inscrits a la cursa.

Durant tot l’any, els 5 atletes de Special Olympics Catalunya participen en altres competicions de la ciutat com la Jean Bouin, la Cursa de la Mercè o la Cursa Popular per la Integració “La Maquinista”. El fet de prendre part en proves com la Mitja Marató de Barcelona promou des d’un punt de vista positiu la integració a la societat de les persones amb discapacitat. L’esport entès com una eina d’inclusió.

Els nostres esportistes es trobaran a les 8h del matí per començar l’escalfament i estar preparats per l’inici de la cursa, que té la sortida a les 8.45h al Pg. Pujades de Barcelona.

 Molta sort a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *