Companyonia, esforç, intensitat i il·lusió són alguns dels valors i emocions que s’experimenten a les competicions de Special Olympics i això ha tornat a repetir-se a la 1ª Trobada estatal de Natació Special Olympics, que s’ha disputat entre el 18 i el 20 d’octubre a les instal·lacions de l’Escola de Policia d’Àvila (Castella Lleó). La delegació catalana que hi ha participat -junt amb la resta de companys d’Andalusia, Castella la Manxa, Extremadura, La Rioja, Madrid, Melilla, Múrcia, València i Castella Lleó-  han fet vibrar amb les seves capacitats dins l’aigua.

Els 20 nedadors de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL dels clubs ASPADI, Sabadell-Avant, TEB, CE Icària, Club CAR, Club Pingüí i Escola Esportiva ACELL han tornat a Barcelona amb 15 medalles d’or, 8 plates i 7 bronzes i, en conjunt, tota la representació catalana han mostrat un magnífic nivell esportiu, fruït de l’intens treball després del parèntesi de l’estiu. Els atletes van mostrar les seves habilitats en diverses modalitats (lliure, esquena, braça, papallona, flotació i sense estil) i distàncies (25 m, 50 m, 100 m i relleus).

 

Ens sentim molt orgullosos de la feina ben feta.

 

Enhorabona, campions!

 

Nedadors/es: Xavier Vivo, Carlos Vaqué, Josep Ruiz, Gil Sayol, Jordi Martínez, Miquel Valmaña, Enric Díaz, Marc Fauró, Joel Martínez, David Navio, Carmen Delgado, Maria Fernández, Patrícia Serrano, Anna Pueyo, Anna Molina, Esther Vilavella, Maria José Marsa, Montserrat Parra, Ivet Ramírez i Maria Navazo.

Tècnics/es: Gaspar Vilalta, Daniela Inés, Marta Vilaro i Jordi Tió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *