“Porto la motivació”: Garmin Barcelona Triathlon

“Has portat l’oli?. I el sabó?” pregunta Gaspar Vilalta, tècnic de la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Discapacitat Intel.lectuals) a l’esportista Francesc Peláez que li respon: “No, porto la motivació”. Aquesta anècdota reflecteix molt bé amb quin esperit i amb quina il.lusió afronten els esportistes de Special Olympics Catalunya i l’ACELL la participació a la Garmin Barcelona Triathlon 2013.

En aquesta edició, hi ha pres part un grup de 19 atletes. Per tercer any, 18 ho han fet a la modalitat de relleus a la categoria sprint, formant 6 grups de 3 persones que han disputat les proves de natació (750 metres), ciclisme (dues voltes en un circuit de 10 km) i atletisme (cursa de 5 km).

“Avui és un dia fantàstic per a ells. Llàstima que sigui l’inici de temporada esportiva i que encara no estiguin 100% rodats, però poder participar en la Garmin Barcelona Triathlon és una meravella” afirma Vilalta, minuts previs a la sortida de la prova de relleus. Tots, els 18 esportistes, han acabat sencera la seva part de la prova i han gaudit d’un excel.lent ambient esportiu. “Hi ha hagut un moment que el canvi de marxes semblava que no em funcionava bé just en un moment que el circuit feia pujada, però després he vist que no i ha anat tot molt bé. L’ambient és molt xulo\” explica David Busquets, ciclista de Special Olympics Catalunya.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes