Ja tenim data per a la 16ª Marxa Special Olympics!

Apunteu-vos aquesta data a l’agenda: diumenge 24 de novembre. Aquest dia tindrà lloc la 16ª edició de la Marxa Special Olympics, organitzada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona. La caminada urbana, que reclama una major inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport, sortirà de la Plaça Maria Cristina/Avinguda Diagonal a les 11h (l’hora de la trobada és, però, a les 10:30h) i arribarà al Palau Blaugrana, on tindrà lloc el lliurament dels 5ens Premis Nacionals Special Olympics. Aquests guardons són un reconeixement a entitats i empreses que han fet possible el projecte de l’entitat i a esportistes i clubs que han destacat pel seu treball.

 

Us animem a participar-hi amb els vostres familiars, amics i companys.

 

Galeria de fotografies de la Marxa 2012 AQUÍ

Compartir:

Més publicacions

Xarxes