Special Olympics Catalunya al Village dels Mundials de Natació 2013 ( 23/07/2013 )

El Comitè Organitzador ha ofert a més de 20 entitats la possibilitat de difondre els seus projectes socials dins l’estand “Barcelona Inclusiva” al Village dels Campionats Mundials de Natació Barcelona 2013. Una d’aquestes entitats escollides ha estat Special Olympics Catalunya, que junt amb la Federació ACELL, ha aprofitat l’oportunitat per explicar al públic que s’ha acostat fins a l’Anella Olímpica qui som i quina és la nostra filosofia de treball. Un parell d’esportistes van ser a l’estand per repartir informació per fer-se soci de Special Olympics Catalunya i per viure de ben a prop l’ambient de la Fan Zone dels Mundials.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL van ser aquest dimarts, 23 de juliol, però cada dia les entitats que hi passen per aquest espai són diferents. A més de nosaltres, també hi participen Dincat (Discapacitat Intel·lectual Catalunya), la Fundació Tallers, Cáritas, la Fundació Esclerosi Múltiple, Fundació Oncoliga o la Federació Catalana d’Associacions de Familiars d’Alzheimer, entre altres.

El Village dels Mundials de Natació, que compta amb una superfície de 20.000 m2, és el punt de trobada de la família olímpica i ofereix al visitant la possibilitat de gaudir d’una àmplia oferta lúdica amb establiments per comprar, menjar i d’oci.

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes