Cursa de la Mercè: 1a prova temporada 2013-2014

Una nombrosa representació de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, formada per gairebé 60 esportistes, ha disputat aquest diumenge la 35ª edició de la Cursa de la Mercè. Un grup de 6 runners ha fet el circuit de 10 quilòmetres, que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana, i un altre, amb prop de 50 participants, el de la cursa adaptada de 2 quilòmetres de distància, que recorre diversos carrers del barri de Sant Antoni fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, punt d’arribada també de la prova de 10 km.

“La Mercè és la primera cursa que corro. M’ha fet molta il·lusió!” assegurava al final de la prova de 2 km en Marc Pérez, esportista de la Federació ACELL i fins ara jugador de futbol que avui ha debutat amb les vambes. Mentre ell disputava la cursa adaptada, el seu pare era un dels 14.000 corredors de la prova estàndard. “El meu pare està acostumat a fer curses i m’ha dit: “no t’embalis i vés al teu ritme” explicava Pérez.

Per als germans Jordi i Francesc Peláez, la Mercè ja és tot un clàssic. Els dos atletes han tornat a acabar còmodament la prova de 10 km: “la cursa d’avui és el primer entrenament seriós de la temporada”. El seu pròxim repte runner, junt amb altres companys, serà la Garmin Barcelona Triathlon 2013, el 6 d’octubre.

La Cursa de la Mercè és la primera prova popular que han fet els atletes de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL després del parèntesi de les vacances d’estiu i és el toc d’inici de la temporada esportiva 2013-2014.

specialolympics

Àlbum de fotografies Cursa Mercè 2013 AQUÍ

Compartir:

Més publicacions

Xarxes