Medalla de plata al 3r Campionat Estatal de Futbol 7 Unificat

Els jugadors de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL que han participat al 3r Campionat estatal de Futbol 7 Unificat, celebrat a Albacete entre el 26 i el 29 de setembre, han aconseguit emportar-se la medalla de plata del nivell 1. Els futbolistes catalans van perdre la final a la tanda de penalts (4-3) contra l’equip madrileny de Centro Niño Jesús del Remedio, després de quedar 1-1 al temps reglamentari. Fins a arribar a la final, els nostres jugadors van aconseguir dues victòries, una de 2 a 1 contra el conjunt de Castella-Lleó i, una altra, de 3 a 1 amb els rivals de l’Ícaro Madrid. Com indica el seu nom, aquest és un trofeu unificat, és a dir, que els jugadors que formen part dels equips són persones amb i sense discapacitat. Un pas més a la plena integració i que respon al concepte que davant l’esport tots som iguals.

Enguany, la competició ha tingut rècord de participació, amb 8 comunitats autònomes i més de 230 esportistes, i ha coincidit amb la celebració del 20è aniversari de la FECAM (Federació Esportiva per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de Castella la Manxa), organitzadors junt amb Special Olympics España d’aquest torneig. A la cerimònia de clausura, el president de FECAM, Eloy Molina, va mostrar el seu compromís perquè l’any que ve més esportistes puguin inscriure-s’hi perquè, en aquesta tercera edició, s’ha gairebé duplicat el nombre de participants.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes