Concert solidari al Gran Teatre del Liceu

Special Olympics Catalunya ha estat una de les entitats beneficiàries del Cicle de Músiques Sensibles que ha tingut lloc a la sala Foyer del Gran Teatre del Liceu. Cada actuació ha destinat un 10% de la recaptació de les entrades a una associació sense ànim de lucre. Special Olympics Catalunya ha rebut part dels diners del concert de la Luthea Salom i de Petrus del passat dia 1 de desembre.

Luthea Salom és una cantant, guitarrista i compositora indie que ha viscut entre Nova York i Barcelona i és considerada una de les millors solistes locals, tant d’una ciutat com de l’altre. La seva música recorda a Emiliana Torrini, Russian Red, entre altres. I ha fet de telonera d’Alanis Morissette, Nils Lofgren, Dan Bern, Norah Jones i Emmylou Harris.

Petrus és el nom del grup del músic menorquí Víctor Petrus. El seu primer àlbum titulat “To the future we belong” és un recull de cançons amb fortes influències de la música d’arrels nord-americana que es mou entre el folk intimista i, on Petrus ,ha sabut aportar el seu toc personal.

El públic ha pogut gaudir d’una actuació musical molt intimista i emotiva on s’ha combinat l’elegància i feminitat de la Luthea Salom i la força i frescor de Petrus.

Per primera vegada s’ha pogut dur a terme un cicle de concerts d’aquestes característiques solidàries i en un format molt especial i proper al públic.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes