Esportistes de Special Olympics Catalunya participen en la 2a Trobada Nacional Special Olympics a Marina d’Or

Una delegació de 14 esportistes, entre els quals dos de l’Escola Esportiva de la Federació ACELL, representaran Catalunya a la 2a Trobada Nacional de Tennis Taula, Petanca i Clínic de Pàdel Special Olympics, que se celebrarà entre el 7 i el 9 de juny a Marina d’Or, Oropesa del Mar (Castelló). Els jugadors catalans -9 homes i 5 dones dels clubs CAR Sant Tomàs, CE Pingüí-FUPAR, CARES, TEB, Bellissens, ACUDAM, Club Alba Tàrrega i EE  ACELL- competiran en totes les proves que es disputin de tennis taula i petanca. En aquest esdeveniment hi participaran un total de 115 esportistes de tot l’Estat, a més de 40 entrenadors. En total, es reuniran unes 300 persones entre atletes, tècnics, delegats i membres de l’organització.

A la trobada, es presentarà Young Athletes Program (YAP), el programa internacional més nou de Special Olympics, en col·laboració amb la Fundació Laureus, que introdueix la pràctica esportiva entre els nens amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys.

Malgrat que els jugadors catalans no hi competeixen, el pàdel també serà protagonista perquè en el clínic es provarà per primera vegada la normativa adaptada d’aquest esport en un campionat nacional. Paral·lelament, el Programa Special Smiles farà revisions bucodentals gratuïtes a tots els esportistes. Aquest programa, encapçalat per la directora clínica Paloma Pérez amb la col·laboració desinteressada de 20 voluntaris, ofereix als esportistes consells útils per mantenir una bona salut bucodental i evitar malalties. A més, l’empresa Wrigley els donarà uns regals.

La 2a Trobada Nacional està organitzada per Special Olympics i compta amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa, FEAPS Comunitat Valenciana, la Diputació de Castelló, l’Ajuntament d’Oropesa del Mar, El Periódico Mediterráneo i Eventgrup.

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes