L’actor Pep Plaza convida els esportistes a veure “I ara què?”

És l’home de les 1.000 cares o, millor dit, de les 1.000 veus. La seva facilitat per imitar personatges públics l’han convertit en un actor capaç de posar-se a la pell de Pep Guardiola, Boris Izaguirre, Jordi Pujol, Artur Mas, José Luís Rodríguez Zapatero, Llach, Eugenio, Albert Om, Quim Monzó, Matías Prats, Joan Gaspart o Tomeu Penya . A una imitació impecable en la veu -l’hem pogut veure als programes de televisió Polònia i Crackòvia- se li suma una gran capacitat per mimetitzar gestos i cares i una sorprenent habilitat pel cant. Ho van poder comprovar en primera fila, i asseguts des de la platea del teatre, els més de 200 esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya que han estat convidats gratuïtament a veure “I ara què?”, l’espectacle que Plaza representa al Club Capitol de Barcelona.

“Hauríem d’aprendre més d’ells” assegurava Pep Plaza a la part final de l’espectacle i en referència al grup d’esportistes que omplien la sala i que van passar-ho fantàsticament bé durant les prop de 2 hores que va durar la proposta teatral. Tot un luxe. Moltes gràcies Pep!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes