El sector econòmic de Vilanova i la Geltrú es compromet amb els Jocs Special Olympics

El teixit empresarial, comercial i institucional de la ciutat i la comarca s’ha mostrat disposat a implicar-se en el 20è aniversari dels Jocs Special Olympics Barcelona-Vilanova i la Geltrú, que tindran lloc a la ciutat entre l’11 i el 14 d’octubre i que acolliran més de 1.100 esportistes de tot el món amb discapacitat intel·lectual.

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha presentat juntament amb el director dels Jocs, Àlex Angosto, els detalls d’aquest esdeveniment internacional i l’impacte econòmic que tindrà en el territori. L’acte ha tingut lloc a la seu de l’Associació d’Empresaris del Garraf i l’Alt Pendès. Lloveras ha assegurat que els Jocs generaran “un doble efecte: econòmic i d’il·lusió. Per una banda, es donarà a conèixer la ciutat i, per l’altra, és un projecte il·lusionador que en aquests moments és bo i que fa falta a la ciutat. De fet, 20 anys després dels Jocs Special Olympics del 92 a la ciutat els vilanovins i vilanovines encara en tenen un record molt bo”. La responsable del consistori ha recordat que aquesta competició “ha de ser l’esdeveniment de l’any” i, per això, ha fet una crida perquè “tothom aporti el que pugui econòmicament, en treball o en espècies, tot i que l’aportació sigui petita”.

L’empenta final

De moment, els representants dels empresaris, els gremis, els comerços i les institucions s’han compromès a empènyer el projecte. “Demanarem als socis que per poc que puguin facin una aportació perquè amb un gran gruix de contribucions, malgrat que els imports siguin petits, podem fer-ho realitat” ha avançat el president de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Garraf, Amadeu Pujol.

Pel director dels Jocs Special Olympics Barcelona-Vilanova i la Geltrú, Àlex Angosto, el compromís del sector econòmic de la ciutat és indispensable i en aquest sentit els ha demanat suport per fer “l’última empenta”. Angosto ha fet èmfasi en què aquesta competició “dóna l’espai i la visibilitat que es mereixen els esportistes amb discapacitat intel·lectual” i que “els atletes i els seus familiars ompliran la ciutat no només de gent sinó també de valors com l’esforç, la companyonia, el respecte i l’agraïment”.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes