Ni el mal temps fa enrere els esportistes al campionat territorial d’atletisme de Barcelona

Córrer està de moda i els atletes de Special Olympics, que porten tota la temporada participant en diverses curses, s’han apuntat un altre repte runner: el 10è Campionat Territorial de Barcelona d’Atletisme, organitzat per la Federació ACELL al complex esportiu “Mar Bella” de Barcelona, el 3 de juny. Aquesta prova s’afegeix a d’altres tan populars com la cursa de la Mercè, la de Sant Quirze del Vallès, la mítica Jean Bouin o la Milla del Guinardó, també disputades pels nostres esportistes.

Malgrat l’amenaça de forta pluja, prop de 140 atletes van desafiar el mal temps competint en diverses modalitats: curses de velocitat, de fons o relleus; els concursos de salt d’allargada i d’alçada; el llançament de pes i de softball o les proves adaptades de caminar assistit o amb cadira de rodes, entre altres. Fins a Barcelona es van desplaçar clubs de tot el territori: des de Vic, Mataró, Terrassa i Gavà fins a Vilanova i la Geltrú, Cerdanyola del Vallès, Castellví de Rosanes i el Prat de Llobregat.

Donant suport també hi van ser el president d’ACELL i vicepresident de Special Olympics, Francesc Martínez de Foix; els membres de la junta directiva d’ACELL, Víctor Fernández i Toni Garrich, i la responsable de projectes de Special Olympics, Montse Vilà. A més, també es va comptar amb els voluntaris de la Fundació Telefònica i del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes