20 anys Jocs Special Olympics.

Més de mil persones entre esportistes, familiars i amics es van aplegar dissabte 2 de juny al CEM Mundet per concloure la temporada esportiva de la Federació ACELL 2011-2012. L’acte va estar marcat per la gran cita esportiva de l’octubre quan Barcelona-Vilanova i la Geltrú acollirà el 20è aniversari dels Jocs Special Olympics, on hi competiran 1.870 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

El president de la Federació ACELL i vicepresident de Special Olympics Catalunya, Francesc Martínez de Foix, ha fet una crida a la participació perquè els Jocs siguin tot un èxit. El secretari de la junta Special Olympics, Jordi Durà, també ha animat als assistents a implicar-s’hi, recordant el lema “Tots junts som imparables”.

A la cloenda també hi van ser la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni; el director de Grans Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports, Albert de Gregorio, i Ferran Felius de la junta directiva del Dincat.

A més dels parlaments i del lliurament de trofeus, l’acte ha estat una festa lúdico-esportiva amb música i ball com l’actuació del grup de pop “Els Cracs d’Andi”, format per persones amb discapacitat; l’exhibició de gimnàstica artística d’Amaia Valentín, esportista de Special Olympics, i l’animació del Nuc, la mascota de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *