Un cap de setmana de futbol Special Olympics a Itàlia

Els nostres esportistes participen a campionats de futbol a Sardenya i Torí, escenaris de l’esport adaptat.

Special Olympics Catalunya va ser convidada a participar en dues competicions esportives que van tenir lloc del 17 al 19 de maig a Itàlia. Per una banda, Special Olympics Itàlia (Team Sardegna) va organitzar l’European Football Week 2012, on van participar 7 futbolistes. Els nostres van gaudir d’un esdeveniment amb un marcat caire d’integració social perquè es va celebrar a la coneguda Piazza del Carmine, a Cagliari, lloc de reunió de la població durant el cap de setmana. El torneig el van disputar 4 delegacions de Special Olympics d’Europa: Mònaco, San Marino, Cagliari Calcio a 5 i Catalunya. També hi van participar 6 equips italians de Special Olmpics: Polisportiva Olimpia, Codice Segreto, Millesport, Olimpia Sarrabus, Olimpia Arbus i Pepo Team Cremona.
Els integrants de la nostra delegació van ser: la Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya, Montse Vilà  i els jugadors Eduardo Muñoz (TEB); Rubén Díaz i Xavier Arbúes (Ginesta); Adrian Bernan (Ziga Zaga); Jonathan Armenteros (Canigó); Faustino Chumillas (Cares) i Carlos Serrano (Prodis) junt amb els entrenadors Albert Solé (CE ZIGA ZAGA)  i Agustín Olivares (PRODIS).

D’una altra banda van tenir una visita agradable perquè el jugador madrileny Luis Marimón, actual porter del Cagliari, es es va apropar a saludar els nostres esportistes.

També Torí va ser seu del Torneig Internacional organitzat per A I P S – T O R I N O F. D, on vam compartir joc amb tres equips de reconegut prestigi al món de la discapacitat intel·lectual: Everton F.D., A.S.D. Torino F.D. Onlus i F. G. Mantova.
Els jugadors van ser: Sergio Villalón i Jordi Revenga (del club Ginesta); Jamal Hamich i David Ródenas (Ziga Zaga); Toni Ramírez i Miquel Fau (Prodis); David López i Josep Orrit (TEB) (Ginesta); Najim El Gharmouzi (Aprodisca) i Fernando Moreno (Femarec), acompanyats pels entrenadors Manel Celeiro i Xavier Tendero.

Tots els futbolistes van gaudir de tots dos esdeveniments esportius al país italià.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes