Almacelles celebra amb orgull el XIX Campionat de Catalunya de ciclisme Special Olympics

L’alcalde manifesta el compromís de la ciutat amb l’esport adaptat. El ciclisme és un dels esports minoritaris, però amb una gran tradició.

La 19ena edició del Campionat de Catalunya Special Olympics de ciclisme va ser acollida a Almacelles amb la voluntat de servir d’exemple d’integració. L’alcalde de la localitat, Josep Ramón Ibaz, va agrair la celebració d’aquesta prova i va convidar l’organització a continuar col.laborant-hi ja que Almacelles se sent compromesa amb aquest treball de integració social a través de l’esport.
Els assistents van recordar el president del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch, en el segon aniversari de la seva mort. Samaranch va ser l’impulsor del reconeixement del moviment Special Olympics per part del COI.

També van ser-hi presents Víctor Fernández i Pere Pocurull de la junta directiva de la Federació ACELL, que van destacar l’esforç i l’esperit de superació d’aquests esportistes.

Les proves esportives van tenir lloc a Sant Joan de Déu -Almacelles, a Lleida, des de les 10 del matí fins a les 13:45h. Els esportistes que van participar en aquest Campionat de Catalunya de ciclisme pertanyen a 10 entitats de tot el territori.

La celebració d’aquest XIX Campionat va suposar tot un èxit de regularitat i constància d’aquest esport, considerat dins el grup dels minoritaris pel nombre de participants que el practiquen.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes