Trofeu Conde de Godó: sis anys gaudint de tennis Special Olympics

Un grup de vuit jugadors de Special Olympics Catalunya ha participat aquest dissabte en un partit d’exhibició dins del marc de l’Open Banc Sabadell-60è Trofeu Conde de Godó. Aquesta és la sisena vegada que les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona acullen els nostres tennistes que gaudeixen de l’oportunitat de participar en un dels trofeus més tradicionals del món del tennis. Sergi Bruguera, que imparteix entrenament a l’escola de tennis de la Federació ACELL, ha dirigit aquest partit amb l’ajut del també entrenador Pau Castanyer.

Al partit han estat presents Albert Agustí, president del Reial Club de Tennis Barcelona i membre de la junta directiva de Special Olympics Catalunya; Jordi Durà, secretari de la junta directiva de Special Olympics Catalunya; David Pequeño en representació de Special Olympics España; Víctor Fernández de la junta directiva de la Federació ACELL i Montse Vilà, directora de Projectes de Special Olympics Catalunya junt amb un nombrós grup de familiars i amics.

Els tennistes han rebut també la visita de Josep Maldonado, senador i president la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI). Maldonado ha volgut donar suport als tennistes de Special Olympics Catalunya. Després de la competició, el grup d’esportistes i familiars han visitat l’estand de Raquetes Sense Fronteres.

Els esportistes que hi han participat són: Cristina Moral, Albert Ordaz, Carles Vaqué, Roser Segui, Sergio Carreras, Maria Luisa Linares, Rosana Moreno i Marta Gómez, que va ser la primera dona en participar al Trofeu Conde de Godó.

Imatges: ©Dani Codina

Compartir:

Més publicacions

Xarxes