Messi amb esportistes de Special Olympics Catalunya

Un grup d’esportistes Special Olympics van poder ser dijous amb Messi i la resta del primer equip del F.C. Barcelona. La trobada  va tenir lloc durant la visita que uns esportistes de la delegació catalana, que va participar aquest estiu als Jocs Mundials d’Atenes, va fer a les instal·lacions del club blaugrana.

Messi va parlar un moment amb tot el grup que, després, va visitar les instal·lacions de la ciutat esportiva amb el seu director general, Pere Gratacós.

La delegació -integrada pels esportistes de la Federació ACELL, els seus familiars i per Jordi Durà, secretari de la Junta de Special Olympics Catalunya i Montse Vilà, directora de projectes de Special Olympics- va poder gaudir d’un matí que va concloure amb una visita al Camp Nou Experience.

Aquesta és una de les accions promogudes per la Fundació F.C. Barcelona a partir del conveni que fa poc van signar totes dues entitats.

Els esportistes olímpics que van gaudir de la visita van ser: Montse Durà, Marc Brull, Antonio Ramírez Saureu, Marta Baena, María Mundo, Andreu Segura, Daniel Gomez, Cristina Moral, Josep Anton Bonete, Antonio Ramírez Mata, Mercè Chertó, Nagore Acebal, Raimon Aldabó, Inés Palomar, Miguel Angel Salvador i Melissa Heredia. A més dels entrenadors Carmen Chalmeta, J. Miguel Esteller, Pau Castañer, Serapi Colombo, Gaspar Vilalta i Miguel Àngel Cartes.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes