15 esquiadors de Special Olympics Catalunya participen a Andorra al 3r Trofeu Internacional d’Esquí

Una delegació d’esquiadors de Special Olympics Catalunya de Cercle Aventura i una altra de l’Escola Esportiva de la Federació ACELL van participar aquest cap de setmana al 3r Trofeu Internacional d’Esquí, que va organitzar Special Olympics Andorra.

La competició es va celebrar a l’estació de Soldeu el Tarter i la prova va consistor en un eslàlom gegant de dues mànegues de nivell intermig.

Els esportistes catalans de Cercle Aventura van ser: Francisco Llauradó de Merlo, Jaume Farran Matamoros, Salvador Silva Ollé, Joan de Bolos Ramon, Marçal de Moner Sabarich, Amaia Valentín Solvas, Alberto Rudilla Minguez, Narcís Fernández Torrent, Roger Vilaseca Monforte, Lluís Pagès Butiña i Leocadia López Salvador, a més dels entrenadors  Joan Morral i Laia Erra.

Els esportistes de l’Escola Esportiva de la Federació ACELL van ser: Sergio Carreras Clemente; Joaquín Jané Cerdans; Jordina Amorós Redrado i Estel Griño Solé amb l’entrenadora  Carme de Mas Caral.

Víctor Fernández, membre de la Junta Directiva de la Federació Acell, va ser present en aquesta tercera edició juntament amb Montse Vilà, directora de Projectes de Special Olympics Catalunya.

Juntament amb Catalunya també hi va ser convidada una delegació de Mònaco. El trofeu ha comptat amb el suport de l’honorable Comú de Canillo i Grand Valira.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes